In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team een

Dossierbehandelaar naleving & werkingssfeer
(24 – 32 uur per week)


Organisatie
Technisch Bureau Bouw & Infra is het secretariaatsbureau van werkgevers- en werknemersorganisaties in de sector Bouw & Infra (cao-partijen): Koninklijke Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra, WoningBouwersNL, FNV Bouwen & Wonen en CNV Vakmensen. Het kantoor is gevestigd op het fraaie Bouw & Infra Park in Harderwijk.

Ons team
Ons team bestaat uit 9 betrokken medewerkers. Wij bieden professionele en deskundige ondersteuning aan cao-partijen en sectorfondsen en voeren onder meer het cao-secretariaat, het secretariaat van de sectorfondsen en het secretariaat van de commissies naleving en werkingssfeer.

Functieomschrijving
Als dossierbehandelaar ben je werkzaam op de afdeling naleving & werkingssfeer. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het voeren van het bestuurlijke secretariaat van de commissies naleving en werkingssfeer en het (laten) uitvoeren van nalevings- en werkingssfeeronderzoeken. Op de afdeling werken drie collega’s waarmee je samenwerkt, maar je voert de werkzaamheden zelfstandig uit.

In deze functie zal je volop te maken krijgen met de vraag of bedrijven vallen onder de werkingssfeer van de cao Bouw & Infra en of bedrijven de cao naleven. Het merendeel van je werk heeft betrekking op naleving van de cao. Je neemt meldingen in behandeling, vraagt gegevens op bij bedrijven en zet onderzoeksopdrachten uit bij het onderzoeksbureau. Je bewaakt de kwaliteit van de onderzoeksrapportages en legt ze ter besluitvorming voor aan de commissie. Hiervoor schrijf je notities. Je communiceert de besluiten van de commissie aan de bedrijven en controleert of ze daar gevolg aan geven. Je draagt dossiers over aan de advocaat als bedrijven onvoldoende meewerken en onderhoudt gedurende de juridische procedures het contact met de advocaat.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je kunt goed organiseren: je plant processen en controleert of werkzaamheden volgens planning verlopen.
 • Je bent bestuurlijk sensitief: je kunt je verplaatsen in het speelveld van werkgevers- en werknemersorganisaties.
 • Je bent een teamplayer: je deelt kennis, ideeën en helpt collega’s.
 • Je bent analytisch en adviesvaardig, je bent in staat verbanden te leggen en trekt begrijpelijke conclusies.
 • Je bent in staat om de essentie mondeling en schriftelijk in heldere taal over te brengen zodat deze begrepen wordt.
 • Ervaring in een juridische context is een pré.

Wat bieden wij
Technisch Bureau Bouw & Infra biedt een leuke functie in een complexe bestuurlijke omgeving met korte lijnen en veel autonomie bij de invulling van je werk en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • 26 vrije dagen op jaarbasis (bij fulltime dienstverband).
 • Een dertiende maand.
 • Een goede pensioenvoorziening (deelname in het personeelspensioenfonds van APG).
 • Mogelijkheden om thuis te werken.
 • Actieve aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling (scholing).

Interesse?
Bel Marcel Borg (0341-436370), directeur Technisch Bureau Bouw & Infra, voor meer informatie. Stuur je motivatiebrief met cv naar mb@tbbouw.nl.